puhelin 010 504 7611
email risto.valli@fuelk.com

Lataa uusin esitteemme!

Lataa uusin esitteemme!

Esitteestä voit lukea Säästötankkaus-palvelustamme ja tutustua tuotteisiimme. Säästöopas

Saat esitteen välittömästi luettavaksesi. Esitteen lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Yritys

FUELK Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa vuosien kokemuksella tuotteet ja tehokkaan toimintamallin polttoainehuoltoon.

FUELK Oy on syntynyt suomalaisen koneyrityksen tarpeesta. Keskitymme polttoainehuollon tehostamiseen ja kymmenen vuoden aikana olemme kehittäneet yhdessä koneyrittäjien kanssa ratkaisun polttoainehuoltoon. Yritys perustettiin loppuvuodesta 2014, jolloin omistuspohja uudistui ensimmäisen kerran.

Tarjoamme polttoainehuoltopalvelua valtakunnallisesti ympäri Suomen. Polttoainelogistiikan osaamisen lisäksi meiltä löytyy myös rautainen liiketoimintaosaaminen, jonka ansiosta tiedämme, kuinka sinunkin yrityksesi kannattavuutta saadaan nostettua.

Tavoite ja visio

Jokainen metsä- ja maanrakennusyrittäjä ansaitsee saada tietää tämän päivän tehokkaimmista keinoista nostaa yrityksensä kannattavuutta ja tehostaa yrityksensä toimintaa. Kaikki tarjoamamme palvelut ja tuotteet tähtäävät juuri tähän.

Fuelk Oy on saavuttanut merkittävän aseman suomalaisten koneyrittäjien polttoainelogistiikan kehittäjänä. Toimitamme vuosittain IBC-pakkauksiamme niin koneyrittäjille, kuin erilaisiin kiinteistö- ja rakentamiskohteisiin. Haluamme lisäksi olla myös edelläkävijä Suomessa kehittämässä polttoainehuoltoa entistä paremmaksi, hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja digitalisaatiota.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Tyytyväinen asiakas

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja siksi olemme mukana palvelun käyttöönotossa. Haluamme saada aikaan tuloksia asiakkaiden kannattavuuden parantamisessa.

Kotimaisuus

Arvostamme suomalaista työvoimaa. Valmistamme kaikki IBC-pakkaukset kotimaassa ja panostamme tuotteidemme laatuun

Innovatiivisuus

Haluamme kyseenalaistaa juurtuneita toimintatapoja ja miettiä asioita uudella tavalla.

Tuotteet

Polttoainepalvelumme avulla tehostat yrityksesi toimintaa – parannat koneiden käyttöastetta, käytät työajan tuottavaan työhön, lisäät laskutettavien konetyötuntien määrää ja parannat yrityksesi kannattavuutta. Fuelk-volyymihinnoittelun kautta pääset nauttimaan edullisemmasta polttoaineesta.

Polttoainepalvelu

Polttoainehuolto kuntoon polttoainepalvelun avulla

Maarakennusyrittäjät

Tutustu maarakennustoimintaan räätälöityyn tuotepakettiimme.

Metsätyöyrittäjät

Tutustu metsätyömaalle räätälöityyn tuotepakettiimme.

Tuotteet

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme.

Kiinnostaako ura Fuelkilla?

Etsimme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia mukaan tiimiimme kehittämään ja rakentamaan Fuelkista johtavaa polttoainelogistiikan toimijaa. Mikäli koet, että sinulla voisi olla meille annettavaa, jätä rohkeasti avoin hakemus täyttämällä alla oleva lomake.

  • Max. tiedoston koko: 5 MB.

Avoimet työpaikat