puhelin 010 504 7611
email risto.valli@fuelk.com

Lataa uusin esitteemme!

Lataa uusin esitteemme!

Esitteestä voit lukea Säästötankkaus-palvelustamme ja tutustua tuotteisiimme. Säästöopas

Saat esitteen välittömästi luettavaksesi. Esitteen lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Polttoainetilaukset- sekä toimitukset: huomioitavia asioita

Koska olemme tarjonneet asiakkaillemme mahdollisuuden tilata polttoainetta helposti mobiilisovelluksen avulla suoraan GPS-paikantimilla varustettuihin IBC-pakkauksiin, on hyvä kerrata joitakin seikkoja, jotka vaikuttavat polttoainetoimituksien sujuvuuteen. Nämä ovat hyvä tiedostaa siitä syystä, ettei polttoainetoimitusten suhteen tule yllätyksiä tai asioita, joita ei ole muistettu huomioida.

Toimimme yhteistyössä kaikkien polttoainetoimittajien kanssa, mutta pääyhteistyökumppanimme ovat Neste Markkintointi Oy sekä Napapiirin Kuljetus Oy.

Toimitusaika

Kun puhutaan tilauspäivä + 3 päivän toimitusaikalupauksesta, puhutaan arkipäivistä. Viikonloppuisin ei ole polttoainetoimituksia, muuten kuin poikkeustapauksissa. Arkipäiviksi ei lueta Suomessa vietettäviä kirkollisia juhlapäiviä sekä itsenäisyyspäivää, jouluaattoa, juhannusaattoa ja vapunpäivää.

Joillakin alueilla toimitusaika voi olla 5 arkipäivää johtuen siitä, että kohteet ovat kaukana ajovarastoista ja niissä käydään normaalisti kerran viikossa, jolloin ajetaan kaikki kohteet. Neste on listannut tällaisiksi kohteiksi seuraavat paikkakunnat:

Enontekiö, Hyrynsalmi, Ii, Ilomantsi, Inari, Joensuu, Karttula, Kemijärvi, Kiihtelysvaara, Kittilä, Kolari, Konnevesi, Kuusamo, Muonio, Paltamo, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Pudasjärvi, Puolanka, Ranua, Ristijärvi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Suomussalmi, Taivalkoski, Tervo, Tervola, Utsjoki, Vesanto, sekä Ylitornio.

Toimitusaika voi kuitenkin vaihdella kohteissa eri toimittajien välillä.

Toimitusmäärät

Minimitoimitusmäärä polttoöljylle on 1000 litraa ja dieselille 1500 litraa. Polttoainetta tilatessa on hyvä varmistaa, että ainkain 1000 litraa mahtuu IBC-pakkauksiin. Mikäli polttoainetta täytetään alle 1000 litraa, pientoimituslisä lisätään polttoainelaskuun.

Toimituspaikka

Tilaajan vastuulla on, että toimituskohteeseen kulkee tie, joka on sellaisessa ajokunnossa, että se kestää jakeluautolla ajon, ja on turvallisesti ajettavissa. Tien ja purkupaikan tulee olla talvella hiekoitettu ja aurattu tai lapioitu lumettomaksi. Fuelkin tilauksille tulee automaattisesti soitto ennen toimitusta, jolloin viime hetken purkuohjeita voi antaa ja purkupaikan tilanteen ehtii arvioimaan.

Mikäli purkuun liittyen polttoainetoimittajan tulee tietää joitakin, mikä vaikuttaa toimitukseen, tilaajan tulee ilmoittaa ne tilauksen yhteydessä. Näitä voivat esimerkiksi olla purku tietyn kellonaikojen sisällä johtuen alueelle pääsystä, IBC-pakkauksen lukon avaimen sijainti tai vaihtoehtoinen puhelinnumero, mihin voi soittaa ennen toimitusta. Tätä varten on Fuelkin sovelluksessa lisätietokenttä, jonka tiedot välittyvät tilauksille.

Leppoisia urakointihetkiä ja mukavaa alkanutta vuotta!

 

Lisätietoja:

https://www.neste.fi/myynti-ja-toimitusehdot-elinkeinonharjoittajille

https://www.napapiirinkuljetus.fi/kaytto-ja-toimitusehdot

http://www.st1.fi/tuotteet/lammitys/lammitysoljy#ehdot

http://www.teboil.fi/tuotteet/yleiset-toimitusehdot-yritykset-ja-yhteisot/