puhelin 010 504 7611
email risto.valli@fuelk.com

Lataa uusin esitteemme!

Lataa uusin esitteemme!

Esitteestä voit lukea Säästötankkaus-palvelustamme ja tutustua tuotteisiimme. Säästöopas

Saat esitteen välittömästi luettavaksesi. Esitteen lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Metsä-Multia Oy

Keski-Suomessa jo kunnioitettavat 40-vuotta urakoinut Metsä-Multia Oy työllistää reilut seitsemänkymmentä henkilöä ja urakoi reilun 21 koneketjun voimin. Ensimmäiset Fuelkin IBC-pakkaukset otettiin käyttöön jo vuonna 2014 ja Fuel as a Service- palvelu syksyllä 2016. Kokemukset polttoainehuollon palvelusta ovat olleet pelkästään positiivisia.

”Ylimääräinen säätäminen polttoainetilausten kanssa loppunut”

– Palvelun myötä on loppunut kaikki ylimääräinen säätäminen polttoainetilausten -ja toimitusten kanssa. IBC-pakkauksiin kiinnitettyjen GPS-paikantimien ansiosta ei tarvitse enää soitella jatkuvasti, missä työmaa on, minne ollaan siirtymässä eikä tarvitse itse hakea polttoainetta kärryllä, kertoo toimitusjohtaja Aki Laaja.

Yritys hyödyntää palvelua omissa säiliöissään, sekä Fuelkin IBC-pakkauksissa, jolloin jokaiseen ketjuun ja kohteeseen voi kohdentaa polttoainetilaukset niiden sijainnin mukaan. Metsäkonekuskit tekevät tilaukset mobiilisovelluksen avulla ja tilauksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos työmaa siirtyy, ilmoittaa säiliöissä oleva paikannin uuden sijainnin polttoaineyhtiölle, eikä siirroista tarvitse ilmoittaa puhelimitse.

– Helppous ja vaivattomuus ovat ne suurimmat hyödyt palvelussa. Tankkauspalvelu on verraton etu varsinkin sellaisilla seuduilla, joissa tankkausasemia on harvassa, Aki Laaja toteaa.

Aki Laaja
Metsä-Multia Oy
040 589 9856