puhelin 010 504 7611
email risto.valli@fuelk.com

Lataa uusin esitteemme!

Lataa uusin esitteemme!

Esitteestä voit lukea Säästötankkaus-palvelustamme ja tutustua tuotteisiimme. Säästöopas

Saat esitteen välittömästi luettavaksesi. Esitteen lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Fuelk Oy osaksi Finncont-konsernia

Finncont-konserni on Fuelk Oy:n uusi omistaja. Nyt tehdyllä yrityskaupalla kaksi alalla toimivaa erityisosaajaa pyrkii saamaan synergiaetua sekä edelleen vahvistamaan polttoainehuollon kilpailukykyistä konseptia.

Finncontilla on vahva markkina-asema sen kaikissa tuotealueissa ympäristö- ja jätehuoltotuotteissa, kuljetusten ja varastoinnin IBC-säiliöissä ja konttiratkaisuissa sekä polttoainesäiliöissä. Finncont tunnetaan myös Pohjoismaiden johtavasta osaamisesta rotaatiovalutekniikassa, jossa se on ollut tunnettujen suuryritysten luotettu sopimusvalmistuskumppani jo vuosikymmenten ajan.

“Finncont on erottunut alalla toimivista polttoainesäiliö toimijoista kotimaisena valmistajana, jonka tuotteet ovat vaatimustenmukaisia ja suunniteltu omalla suunnitteluosastolla Finncont Design Studio®:ssa. Fuelkin ’Fuel as a Service’ konsepti sopii erittäin hyvin portfolioomme, jonka ydinosaamista on kokonaisvaltaisen polttoainehuollon tuottaminen kustannustehokkaasti. Konsepti vahvistaa osaamistamme sekä samalla mahdollistaa digitaalisten toiminnallisuuksien konseptoinnin myös muille liiketoimintamme osa-alueille”, kertoo Jyri Partanen, Finncontin toimitusjohtaja.

Molempien yrityksien kehitys on ollut suotuisaa ja nyt tehty yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia molempien yritysten asiakkaille.

“Olemme olleet Finncontin polttoainesäiliötuotteiden jakelija jo pitkään, joten näemme yrityskaupan myötä tulevat mahdollisuudet erittäin positiivisina. Finncontin kyvykkyys ja pitkäaikainen kokemus luo lisäedellytyksiä vahvistaa edelleen jalansijaamme. Samalla me Fuelkilla tuomme Finncont-konsernille oman palveluosaamisemme ja kokemuksemme”, toteaa Risto Valli, Fuelkin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Jyri Partanen, toimitusjohtaja, Finncont Group, puh. +358 44 586 1294
Risto Valli, toimitusjohtaja, Fuelk Oy, puh. +358 400 251 500

Finncont Group

Finncont Group on suomalainen vuonna 1974 perustettu kiertotalouden yritys. Yhtiö tuottaa älykkäitä ratkaisuja ympäristö- ja jätehuoltoon, teollisuuteen, kiinteistöyhtiöille, kunnille ja maatalouteen. Finncont tarjoaa asiakkailleen myös sopimusvalmistusratkaisuja ja räätälöityjä tuotekehityspalveluita Finncont Design Studio®:llaan. Konsernin liikevaihto on noin 37 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 170 työntekijää. www.finncont.com

Fuelk Oy

Fuelk Oy on vuonna 2014 perustettu yritys, joka on syntynyt suomalaisten koneyritysten tarpeista. Yritys keskittyy polttoainehuollon tehostamiseen aina tuotteesta polttoainelogistiikkaan. Fuel As a Service® on valtakunnallinen polttoainepalvelu, jonka avulla polttoainetta voi tilata 24/7 kaikkialle Suomeen. Fuelkin liiketoimintaosaamisen avulla voidaan saada kannattavuutta nostettua. www.fuelk.com